Specialitatea noastra consta printre altele in oferirea de solutii personalizate de imbunatatire si modernizare a lucrarilor existente.

Adaptam panourile decorative traforate in aplicatii de exterior precum: porti, garduri, balustrade, balcoane, paravane despartitoare, decoruri ornamentale, grilaje de protectie.

Utilizam tehnologia moderna de prelucrare si decupare a metalelor combinata cu finisaje profesionale obtinute prin vopsire in camp electrostatic si tratamente anticorozive.

Imagine comparativa balcoane frantuzesti decorative design traforat versus balustrada terasa fier minimalist.

Va oferim mai jos cateva detalii tehnice privind materialul, modelul si finisajul panourilor de la acest proiect de adaptare a fierului la o varianta moderna de gard si balcoane.

  • Tabla otel 3mm grosime debitat si traforat cu plasma.
  • Panouri decorative finisate, decapate, degresate, grunduite, sablate, vopsite profesional electrostatic cu uscare la cuptor.

Proiectele noastre de adreseaza atat persoanelor fizice cu aplicatii rezidentiale cat si celor office, corporate, comerciale sau arhitecturale pentru spatii publice.

Pentru proiecte complexe adaptam si proiectam la cerere modele noi de design care sa satisfaca cerintele arhitecturale.

Serviciul nostru de consultanta va poate sprijini in alegerea si configurarea optima a gardului. Prin particularizarea dimensiunilor, materialului si culoarea vopselei pentru ca rezulta la final un produs cu adevarat unic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *