Acasă » Inspiratie » Transformarea fierului in gard metalic modern

gard modern metalic balcoane vopsite
Gard fier & balcoane DUPA modernizare

Transformarea fierului in gard metalic modern

Specialitatea noastra consta printre altele in oferirea de solutii personalizate de imbunatatire si modernizare a lucrarilor existente, adaptarea panourilor decorative traforate in aplicatii de exterior precum: porti, garduri, balustrade, balcoane, paravane despartitoare, decoruri ornamentale, grilaje de protectie. Utilizam tehnologia moderna de prelucrare si decupare a metalelor combinata cu finisaje profesionale obtinute prin vopsire in camp electrostatic si tratamente anticorozive.

gard fier balcoane metalice vopsite
Gard fier & balcoane INAINTE de modernizare
gard modern metalic balcoane vopsite
Gard fier & balcoane DUPA modernizare

Proiectele noastre de adreseaza atat persoanelor fizice cu aplicatii rezidentiale cat si celor office, corporate, comerciale sau arhitecturale pentru spatii publice.
comparatie balustrada balcon terasa si frantuzeasca ferestre
Imagine comparativa balcoane frantuzesti decorative design traforat versus balustrada terasa fier minimalist.
Modelul se alege din catalog iar pentru proiecte complexe adaptam si proiectam la cerere  altele noi care sa satisfaca cerintele arhitecturale.

gard fier balcoane metalice vopsite
Gard fier & balcoane INAINTE

Serviciul nostru de consultanta va poate sprijini in alegerea si configurarea optima, particularizarea dimensiunilor, materialului, culoarea de vopsea pentru ca la final sa rezulte un produs cu adevarat unic.
Va oferim mai jos cateva detalii tehnice privind materialul, modelul si finisajul panourilor de la acest proiect de adaptare a fierului la o varianta moderna de gard si balcoane.
gard modern metalic balcoane vopsite
Panouri decorative de gard decupate
Material: Tabla otel 3mm grosime debitat si traforat cu plasma.
Panouri decorative finisate, decapate, degresate, grunduite, sablate, vopsite profesional electrostatic cu uscare la cuptor.
Model traforat: Pitesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *