Acasă » Inspiratie » Tablie pat Ikea Mandal mdf vopsit alb decupaje 3d

dormitor pat tablie traforata mdf alb

Tablie pat Ikea Mandal mdf vopsit alb decupaje 3d

Pentru paturile Ikea Mandal exista in catalog un singur model de tablie disponibil cu dimensiunea de 240cm realizata din lemn masiv de mesteacan combinata cu polita din mdf vopsit alb, ajustabila pe inaltime cu fixare pe perete, designer Nike Karlsson. Acum puteti opta si pentru alte modele de tablii moderne care vin sa compenseze oferta unitara a tabliei Mandal din catalog IKEA.

imagine dormitor mobilat pat cu tablie si polite din mdf vopsite albPatul Ikea Mandral este prevazut suplimentar cu patru sertare pentru depozitare cu fronturi mdf vopsite culoare alba, cadrul baza cu somiera de lemn masiv mesteacan lacuit respectiv traverse pin rezistente la uzura. Lunginea patului este de 202cm, inaltime 27cm cu latimi in 2 variante de 140cm sau 160cm. Patul de lemn Ikea indeplineste cele mai inalte standarde de calitate si poate fi achizitionat online prin comanda la acest link http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/30280481/.

Este livrat la pachet cu instructiuni de asamblare sau se poate apela la serviciul Ikea de instalare pentru montaj.

Solutia alternativa de design contemporan pentru un proiect de amenajare dormitor cu mobilier Ikea la care se poate adapta o tablie pat moderna Mandal din panouri mdf este redata in imaginile de mai jos.

poza ambient dormitor pat cu tablie din mdf vopsit alb decupaje forma ovalizata
poza detaliu forme tablie pat ikea vopsita si cu decupaje 3d in mdf
panou masca calorifer mdf si tablie pat alba cu noptiera lemn mesteacan
pat cu tablie din mdf vopsit si insertii infoliate ovale
foto lateral dormitor care surprinde imaginea de detaliu a unei tablii de pat cu design modern
tablie-pat-ikea-paravan-despartitor-mdf
pat ikea tablie masca calorifer decorativa

One comment

  1. Roxana says:

    Bună ziua! În catalogul Ikea nu se regăsește varianta tablie pat Mandal. Sunt interesată de tablie cât și de masca de calorifer. Locuiesc în Iași . Îmi puteți da mai multe informații și detalii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *