Are increngaturi sub forma unui cuib de pasare care asigura intimitatea si este foarte potrivit pentru paravane decorative despartitoare sau pe post de oblon la grilajele geamurilor.

Acest panou decorativ vopsit profesional alb in camp electrostatic denota eleganta si reflecta o impresie de spatiozitate. Separa spatiul fara a limita campul vizual.

Beneficiarul a dorit deschidere si transparenta iar arhitectul acestei vile din Mamaia a utilizat ca baza acest model de traforaj. Perete despartitor care separa camera de zi cu holul de la intrarea principala.

Sentimentul de curiozitate este stimulat imediat, inca de la intrarea in locuinta.

Combinatia extrem de reusita a materialelor metal – lemn de la rama panoului traforat decorativ. Ambianta iluminatului, vopseaua profesional aplicata in camp electrostatic.

Toate aceste elemente produc o imagine calda, primitoare si modernista spatiilor in care sunt amplasate.

Un alt panou decorativ cu acelasi model de design din otel 3 mm, finisat estetic, tratat anticoroziv si vopsit electrostatic. Montat ca decor pe peretele exterior al vilei spre piscina din curte.

Pastreaza o continuitate a arhitecturii, o armonioasa imbinare cu designul de la interior.

Modelul traforat de baza cu utilizare universala. La interior (paravane, compartimentari, decoruri, balustrade). La exterior pentru placari arhitecturale de fatada ale cladirilor, garduri moderne, porti decorative.

Alătură-te conversației

4 comentarii

  1. Buna ziua! Nume!e meu este Dorina si pot sa va spun ca am ramas impresionata de panourile traforate pt geamuri.Eu am un hol destul de spatios in lungime de 6m cu 2m latime decorat cu piatra si tavan din lambriuri de lemn culoare natur si parchet inchis la culoare la fel si usile sunt culoare venghe! De asemenea in acest spatiu am 4 geamuri pe care as dori daca se preteaza montarea a 4 panouri traforate de lemn! Va rog f f mult spuneti/mi daca se potrivesc aceste panouri daca mai necesita sau nu perdea si care ar fi costurile modalitati de montaj, livrare tinind cont de faptul ca eu locuiesc in jud Mehedinti! Va multumesc mult anticipat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *