Acasă » Inspiratie » Paravan decorativ despartitor camera vila Mamaia

paravan traforat separare camere

Paravan decorativ despartitor camera vila Mamaia

Inspirat de notiunea de retea acest model prezinta un tipar aleatoriu, increngaturi sub forma unui cuib de pasare, asigura intimitatea si este foarte potrivit pentru paravane decorative despartitoare sau pe post de oblon la grilajele geamurilor.
Detaliu model panou decorativ material otel

Acest panou decorativ vopsit profesional alb in camp electrostatic denota eleganta si reflecta o impresie de spatiozitate, separa fara a limita campul vizual cu vedere spre mare.

grilaj fereastra decupaje structura metalicaBeneficiarul a dorit deschidere si transparenta iar arhitectul acestei vile din Mamaia a utilizat ca baza acest model de traforaj pentru a crea un perete despartitor cu scopul de a separa camera de zi cu holul de la intrarea principala.
interior casa panou decorativ incastrat

Sentimentul de curiozitate este stimulat imediat, inca de la intrarea in locuinta.

intrare locuinta paravan despartitor hol

Combinatia extrem de reusita a materialelor metal – lemn de la rama panoului traforat decorativ, ambianta iluminatului, vopseaua profesional aplicata in camp electrostatic, toate aceste elemente produc o imagine calda, primitoare si modernista spatiilor in care sunt amplasate.

perete panou decorativ metalic vopsit

Un alt panou decorativ traforat in otel de 3 mm grosime caruia i s-a aplicat un tratament anticoroziv a fost montat ca decor pe peretele exterior al vilei spre piscina din curte pentru a pastra o continuitate a arhitecturii, o armonioasa imbinare cu designul de la interior.

ambient exterior piscina panou decorativ

Modelul traforat de baza cu utilizare universala atat la interior (paravane, compartimentari, decoruri, balustrade) cat si la exterior pentru placari arhitecturale de fatada ale cladirilor, garduri moderne, porti decorative.

model traforat panou decorativ forme drepte neregulate

4 comments

  1. dorina says:

    Buna ziua! Nume!e meu este Dorina si pot sa va spun ca am ramas impresionata de panourile traforate pt geamuri.Eu am un hol destul de spatios in lungime de 6m cu 2m latime decorat cu piatra si tavan din lambriuri de lemn culoare natur si parchet inchis la culoare la fel si usile sunt culoare venghe! De asemenea in acest spatiu am 4 geamuri pe care as dori daca se preteaza montarea a 4 panouri traforate de lemn! Va rog f f mult spuneti/mi daca se potrivesc aceste panouri daca mai necesita sau nu perdea si care ar fi costurile modalitati de montaj, livrare tinind cont de faptul ca eu locuiesc in jud Mehedinti! Va multumesc mult anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *