Design-ul arhitectural modernist si-a pus amprenta asupra traditionalului oras Predeal dupa cum observam la redefinirea spatiului acestui open space aflat la parterul unui imobil construit recent.

Modelul sub forma unei panze de paianjen traforat in tabla de otel 3 mm grosime se pastreaza atat la paravanele de la interior cat si la grilajul exterior decorativ de siguranta a fatadei, antiefractie, protectie a geamurilor.

Arhitectura spatiilor largi de la interior se pastreaza si la deschiderile golurilor decupate in material.

Au rolul de a transforma spatiile, asigurand in acelasi timp continuitatea, vizibilitatea intre incapareri si utilitatea, functionalitatea panourilor traforate decorative.

Finisarea elementelor metalice s-a realizat prin vopsire in camp electrostatic cu uscare in cuptor profesional.

Culoarea neagra a vopselei mentine aspectul office, aerisit.

Renovarea astfel conceputa, da o nota distinctiva ambientului, creeaza ideea de transparenta si impresia de durabilitate a afacerii.

La acest proiect corporate de birouri peretii despartitori si compartimentarile interioare sunt constructii usoare asemenea unor paravane decorative.

Grilajele utilizate pentru protectia geamurilor sau acoperirea tavanelor au ca suport o structura din acelasi material metalic.

Alătură-te conversației

2 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *