Otel traforat pentru proiecte arhitecturale – Garduri, balustrade & scari interioare

Panouri MDF pentru amenajari de design interior si compartimentari birouri.

Finisajul estetic se realizeaza uzual prin vopsire in camp electrostatic cu uscare controlata la cuptor. O tehnologie ecologica avansata de aplicare a vopselei atat pe suprafata otelului cat si a mdf-ului. Cea mai rezistenta la zgarieturi, abraziune, umiditate sau factori UV.

Oferim servicii complete de consultanta, executie, transport si montaj.

Concept

Panourile decorative traforate vin in intampinarea doritorilor de lucruri frumoase, creatorilor de design interior, arhitectilor, decoratorilor, beneficiari care cauta originalitate sau vor sa puna in practica idei indraznete pentru armonizarea casei.

Ideea provine din dorinta de a aduce originalitate si calitate pe o piata in care fierul forjat si PAL-ul sunt la ordinea zilei.

Materiale ca otelul si mdf-ul pot fi utilizate cu succes pentru a produce obiecte ornamentale sau design interior.

Optiuni panouri metalice de exterior

Tratament anticoroziv

Panorile metalice se realizeaza standard din otel de 3 mm, debitat, traforat conform modelelor din catalog cu dimensiuni maxime de 1500×3000 mm iar inainte de vopsire se poate aplica un strat anticoroziv cu grund.

Panourile decorative metalice devin astfel mai rezistente la coroziune.

Panouri MDF cu traforaje pentru design interior

Finisaj panouri MDF

Slefuite, finisate superior & vopsite electrostatic

Mdf-ul este un material lemnos dens, uniform, fara noduri iar panourile traforate vopsite electrostatic alb dau un aspect decorativ modern oricarui spatiu interior.

Grosimea uzuala a mdf-ului este de 12 mm si se livreaza standard vopsite in culoarea alb la dimensiuni maxime de 2800×2070 mm pentru oricare dintre modelele existente din catalog.


Materiale, finisaje si prelucrari speciale

O confectie metalica de gard sau balustrada, scara interioara realizata din panouri traforate in otel poate fi mai ieftina decat fierul forjat prelucrat sau sticla.

La cerere realizam panouri metalice din corian, aluminiu, sau corten – tabla culoare ruginie ca urmare a oxidarii naturale.

Completeaza aici cererea de oferta si descrie sumar proiectul tau la rubrica mesaj.

Contacteaza specialist comercial:

Ciprian Ioan Popa
Marketing Manager
office@traforate.ro
0722.271.233