Acasă » Materiale

Standard

tabla neagra decupata si vopsita

Tabla otel decapata finisaj brut

Unul din materialele metalice cele mai rezistente si economice astfel ca o constructie de gard, poarta, paravan sau balustrada realizata din panouri traforate in otel poate fi mai ieftina decat fierul forjat prelucrat.

Finisaj Plus

Otel finisat & vopsit

Vopsirea se face uzual in culoarea negru mat (cod RAL 9005) in camp electrostatic dupa decapare, slefuire, polizare si tratament anticoroziv. Garantia de conformitate in acest caz este de 2 ani conform legislatiei in vigoare.

Optiuni

Traforaj decupat in panou otel, panou gard personalizat din tabla neagra 3mm cu finisaj plus vopsea alba

Tabla neagra finisaj plus alb

Panoul se realizeaza standard din otel de 3 mm, debitata, traforata conform modelelor din catalog cu dimensiuni maxime de 1500×3000 mm iar vopsirea se poate face si in culoarea alb in varianta plus de finisaj.

Panourile decorative metalice sunt la fel de rezistente, estetice si mai moderne decat fierul forjat.

Panouri finisaj premium cu decupaje ornamentale speciale

Sudate, tratate anticoroziv si vopsite profesional in camp electrostatic.

 Personalizeaza panou otel

 

MDF finisaj standard

Panouri decorative MDF

Mdf-ul este un material lemnos dens, uniform, fara noduri iar panourile traforate vopsite alb dau un aspect decorativ modern oricarui spatiu interior.

MDF Plus

detaliu placa mdf panel alb cu perforaje

Grosimea uzuala a materialului este de 12 mm si se livreaza standard vopsite in culoarea alb la dimensiuni maxime de 2800×2070 mm pentru oricare dintre modelele existente din catalog.

Panouri decorative MDF cu traforaje pentru design interior

Personalizeaza panou MDF

Slefuite, finisate superior & vopsite electrostatic

Materiale, finisaje si prelucrari speciale

La cerere realizam panouri si din alte materiale metalice care pot fi traforate, decupate sau perforate cu utilizare atat la interior cat si la exterior: aluminiu, inox, corian, HPL, corten (tabla culoare ruginie ca urmare a oxidarii naturale) sau alte materiale – aliaje obtinute din cupru, crom, nichel si fosfor.

Finisarea panourilor presupune urmatoarele operatiuni preliminare celei de vopsire: degresare, decapare, slefuire si tratament anticoroziv in cazul panourilor metalice.

Vopsirea se realizeaza profesional in camp electrostatic cu uscare la cuptor.