Gandite pentru a fi perfect functionale si economice, mastile de calorifer tip panou universal sunt solutia ideala si la indemana de a revigora aspectul unei incaperi.

Schimba aspectul unei camere, protejeaza si atenueaza zgomotele produse de bolborosirea apei. Panoul masca de calorifer are mai multe beneficii pe termen lung:

Rol decorativ

Acopera acele calorifere care in timp si-au pierdut stralucirea sau invechit ori ingalbenit fara a mai fi necesara inlocuirea lor.

Achizitionarea unui radiator nou presupune costuri importante inclusiv cu materialele aditionale instalatiei. Cheltuieli suplimentare cu tevi, fitinguri, robinete, manopera, montaj si deranj in urma instalatorilor atunci cand renovati.

Prin mascarea caloriferului faceti o economie substantiala bugetului de amenajare interioara.

Protectie

Poarta poate fi deschisa, daramata sau escaladata insa panoul fixat de calorifer nu permite asta. Se evita totodata accesul copiilor la robinet si protejeaza atunci cand teava se sparge si tasneste un jet de apa fierbinte.

Panoul masca protejeaza caloriferul si tine la distanta copii care in joaca lor l-ar putea gauri, zgaria sau s-ar putea frige.

Unii parinti utilizeaza pentru asta garduturi.

Masca caloriferului functioneaza ca un paravan de protectie pana in momentul in care se intervine pentru masuri de siguranta sau remedierea defectiunii.

Reducerea zgomotului

Capacul – panou masca calorifer incastrat poate ajuta la diminuarea acelor suieraturi neplacute care apar la functionarea radiatorului clasic.

Estetic – infrumuseteaza camera

Odata cu aparitia radiatorilor panou din otel, caloriferele din fonta si-au pierdut atractivitatea.

Acoperirea caloriferelor cu masti artizanale cu rama este perimata.

Varianta moderna propusa de noi aduce un face-lift putin costisitor de imbunatatire a aspectului mastilor vechi fiind o modalitate simpla de restilizare a lor.

Modelele modulare de masti calorifer moderne cu traforaj in mdf si finisaj premium vopsit profesional sunt special concepute atat din punct de vedere design dar si functional.

Gaurile – partile decupate centrale acumuleaza si distribuie fluxul de aer incalzit.

Se poate instala fara a necesita prezenta unui meserias.

Pierderea de caldura este minima.

Sistemul de fixare pentru montajul panoului frontal alaturi de masca este modular.

Incadrarea si utilizarea lor alaturi de alte piese de mobilier.

Aveti posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de modele ce se pot trafora.

Modelul de desen pentru radiator poate fi transpus pentru a confectiona panouri care se pot integra cu celelalte elemente de mobila.

Poate fi utilizat si ca: tablie pat, perete decorativ, paravan sau compartimentare dresing. Sunt proiectate pentru a fii in trend cu ultimele tendinte arhitecturale de design interior.

Alătură-te conversației

3 comentarii

 1. Buna ziua
  Ce pret ar fi o masca de calorifer ,nr 4, cel cu doua rozete rotunde, marime aproximativ 1,90m, mdf alb lucios?
  Montajul si transportul cat costa? In cat timp?
  Multumesc
  Maria Bucuresti

 2. Buna cat costa panou mascare calorifer Mdf vopsit pe alb ?
  Dimensiuni calorifer 58 latime/62 inatime si o alta dimensiune este
  152 latime/ 62 inaltime

 3. Buna ziua,
  Cat ar costa o masca similara cu cea din prima poza dar pe alb? Am un spatiu liber deasupra unei usi care as dori sa-l maschez. Spartiul care doresc sa il acopar este de cca 140cm x 60cm (masuratori aproximative)
  Multumesc anticipat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *