Acasă » Inspiratie » Masca calorifer mdf panel universal colorat

masca calorifer mdf vopsit

Masca calorifer mdf panel universal colorat

Gandite pentru a fi perfect functionale si economice, mastile de calorifer tip panou universal sunt solutia ideala si la indemana de a revigora aspectul unei incaperi.

Indiferent daca intentia este aceea de a schimba aspectul unei camere, de a proteja sau pentru a atenua zgomotele produse de bolborosirea apei, panoul masca de calorifer are mai multe beneficii pe termen lung:

masti calorifer mdf panou universal vopsit1. Rol decorativ – acopera acele calorifere care in timp si-au pierdut stralucirea,

invechit sau ingalbenit fara a mai fi necesara inlocuirea lor (care pe langa achizitionarea radiatorului presupune costuri importante si cu materialele aditionale instalatiei – tevi, fitinguri, robinete, manopera, montaj si deranj in urma instalatorilor) atunci cand renovati, facand astfel o economie substantiala bugetului de amenajare interioara.

panou masca calorifer camera copii

2. Protectie – panoul masca protejeaza caloriferul si tine la distanta copii

panou gardut masca calorifer protectie copilcare in joaca lor l-ar putea gauri, zgaria sau s-ar putea frige. Unii parinti utilizeaza pentru asta garduturi.

Poarta poate fi deschisa, daramata sau escaladata insa panoul fixat de calorifer nu permite asta.

Se evita totodata accesul copiilor la robinet iar in cazul in care teava se sparge si tasneste un jet de apa fierbinte, masca caloriferului functioneaza ca un paravan de protectie pana in momentul in care se intervine pentru masuri de siguranta sau remedierea defectiunii.

calorifer panou masca decupata protectie

3. Reducerea zgomotului

Capacul – panou masca calorifer incastrat poate ajuta la diminuarea acelor suieraturi neplacute care apar la functionarea radiatorului clasic.

capac masca calorifer incastrat

4. Estetic – infrumuseteaza camera

Odata cu aparitia radiatorilor panou din otel, caloriferele din fonta si-au pierdut atractivitatea. Acoperirea lor cu masti artizanale cu rama este perimata.

masca calorifer fonta rama artizanala

Acoperirea caloriferelor cu masti artizanale cu rama este perimata.panou masca calorifer restilizata moderna

Varianta moderna propusa de noi aduce un face-lift putin costisitor de imbunatatire a aspectului mastilor vechi fiind o modalitate simpla de restilizare a lor.

masca calorifer mdf vopsit camera ioana
Modelele modulare de masti calorifer moderne cu traforaj in mdf, finisaj premium vopsit profesional sunt special concepute din punct de vedere design dar si functional.

modul masca calorifer panou decorativ

Gaurile - partile decupate centrale acumuleaza si distribuie fluxul de aer incalzit astfel incat pierderea de caldura sa fie minima iar sistemul de fixare pentru montajul panoului frontal alaturi de masca este modular putandu-se instala fara a necesita prezenta unui meserias.

panou masca sistem fixare montaj masca sistem modular rame instalare masca calorifer fixare panou

5. Incadrarea si utilizarea lor alaturi de alte piese de mobilier.

Avand posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de modele ce se pot trafora si o paleta variata de culori in care se poate vopsi panoul, modelul de desen pentru radiator poate fi transpus pentru a confectiona panouri care se pot integra cu celelalte elemente de mobila putand fi utilizat si ca: tablie pat, perete decorativ, paravan sau compartimentare dresing fiind proiectate pentru a fii in trend cu ultimele tendinte arhitecturale de design interior.
panou masca calorifer design interior

3 comments

 1. Maria says:

  Buna ziua
  Ce pret ar fi o masca de calorifer ,nr 4, cel cu doua rozete rotunde, marime aproximativ 1,90m, mdf alb lucios?
  Montajul si transportul cat costa? In cat timp?
  Multumesc
  Maria Bucuresti

 2. Natalia says:

  Buna cat costa panou mascare calorifer Mdf vopsit pe alb ?
  Dimensiuni calorifer 58 latime/62 inatime si o alta dimensiune este
  152 latime/ 62 inaltime

 3. Alex says:

  Buna ziua,
  Cat ar costa o masca similara cu cea din prima poza dar pe alb? Am un spatiu liber deasupra unei usi care as dori sa-l maschez. Spartiul care doresc sa il acopar este de cca 140cm x 60cm (masuratori aproximative)
  Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *