Panourile decorative 3d sunt o innovatie arhitecturala & design interior. Confera a treia dimensiune unui perete. Utilizam Mdf-ul ca material texturat si vopsirea electrostatica ca solutie de finisaj estetic volumetric.

Tehnologia de vopsire in camp electrostatic permite finisarea panourilor gravate volumetric utilizate in aplicatiile de amenajari interioare. Mai jos sunt prezentate cateva idei decorative pentru casa ca o alternativa moderna de placare pentru bucatarie, living, hol, baie sau birou.

Printre ele se regasesc inclusiv aplicatii pentru spatiile comerciale, corporate, open space, restaurante, pensiuni, hoteluri.

Combinand placarea 3d cu creativitatea unei idei de corp de iluminat am obtinut un rezultat spectaculos pentru acesti pereti decorativi.

Cu un model incarcat de efect 3d, acest perete decorativ pune in mare valoare obiectele luxoase din apropiere intr-un stil elegant.

In tendintele contemporane, culoarea, lumina si textura 3d aduc peretii la viata!

Pe langa unicitatea stilului cu un puternic accent modernist, placile 3d md vopsit pot fi transformate in mobilier de design ca:

Placi Mdf 3d texturate volumetric

Pentru a realiza a treia dimensiune cu efect 3d volumetric in placa de Mdf sculptam diferite forme geometrice sau organice inspirate din natura.

Tehnologia de prelucrare a panourilor mdf este computerizata si permite trecerea de la o placa la alta fara intreruperi in decuparea modelului decorativ. Mai multe panouri asezate pe acelasi perete vor avea un aspect continuu valurit uniform.

Corpurile de iluminat amplifica volumetria panelului traforat in relief, lumini si umbre cu un efect vizual 3d fascinant

Gama variata de desene gravate cu o multitudine de nuante si culori pentru panoul 3d mdf vopsit confera oricarei incaperi un design specific modern, clasic sau contemporan.

Fiecare panou mdf 3d poate fi montat in continuarea altuia

Finisarea placilor se face prin vopsire in camp electrostatic dupa ce a fost frezat, grunduit in 3 straturi si apoi slefuit sau lustruit.

Instalarea panourilor decorative texturate este destul de simpla insa acolo unde conceptul de design are forma continua experienta unui mester poate fi binevenita.

Panourile arhitecturale decorative pentru placarea 3d a peretilor sunt realizate din placi mdf cu grosimea 12 mm. Mdf 18 mm in cazul fronturilor pentru usi culisante, glisante, fete de mobilier, dulapuri incastrate.

Un panou mdf 3d poate avea o dimensiune maxima de 2070×2800 mm iar grosimea usuala a mdf-ului in care sunt decupate modelele este de 12 mm. In mod exceptional si numai acolo unde modelul 3d permite grosimea placii mdf poate fi de 9 mm

Vopsirea poate fi facuta intr-o varietate de culori cu textura mata, lucioasa sau metalica.

Fixarea panourilor se poate face prin lipire acolo unde suprafata de aplicare este perfect plana.

Alătură-te conversației

10 comentarii

 1. placile de MDF 3D vreau sa le folosesc la un dressing, pentru usi glisante.
  Va rog sa-mi specificati:
  – grosimea materialului,
  – daca se poate debita la o anumita dimensiune (voi avea nevoie de 3 panouri cu dimensiunile 100 mm x 260 mm)
  – pentru aceste dimensiuni ce system de glisare ar fi indicat (ma refer la greutatea unei placi)
  De asemenea, va rog sa-mi specificati diferenta de pret pentru varianta colorata a acestor panouri.

 2. Sunt intresata de un perete decorativ de L 2,65 x l 0,80 alb. Ma intereseaza timpul de executie si prețul (eventual montarea, daca este inclusă sau se plătește separat).

 3. Ma intereseaza placare partiala pereti bucatarie. Va rugam sa ne spuneti cum se intretin pentru pereti ce trebuie curatati specific bucatariei.
  Binenteles mi-ar fi necesar un pret/mp.

 4. buna ziua
  doresc sa stiu daca acest material 3d-perete22-corp-iluminat-mdf-traforat-vopsit-lucios-oglinda se poate folosi pentru dresing
  dimensiunea 1,80 x 2,40 inaltime si la ce pret ar ajunge
  multumesc
  astept raspuns

 5. Suntem interesati de placarea unor pereti, hol si casa scarii la o institutie publica. dorim o oferta lei/ mp eventual dimenisiuni si modele.
  Multumim!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *