Constructorii, arhitectii si beneficiarii au redescoperit modelul clasic de panou-grilaj. L-au incorporat ca element decorativ la garduri, balustrade si scari interioare.

Paravanele din panouri decorative traforate model grilaj pot atenua zgomotul vecinilor galagiosi. Asigura intimitate proprietarilor de case cu hotare comune fiind o optiune moderna aspectoasa si totodata functionala pentru gard si balustrada.

Realizate din tabla metalica vopsita electrostatic intr-o varietate de culori si dimensiuni, prezentam aici pentru inspiratie cateva imagini reprezentative.

Locurile de relaxare sau de luat masa de pe terasa expusa soarelui pot fi umbrite cu grilaje metalice ornamentale sau incorporate ca perete de sustinere pentru pergole.

Rezistenta panourilor metalice traforate decorative poate fi utilizata ca extensie a constructiilor usoare la terasa si pergola.

Prin aplicarea vopselei in mod profesional grilajele pot fi folosite pentru a ascunde si acoperi diverse obiecte indipensabile din curte sau locuri mai putin aspectuase din gradina.

Jardinierele metalice din grile decorative completeaza si armonizeaza gradina cu locuinta, gardul, terasa, pergola sau foisorul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *