Acasă » Inspiratie » Grilaj otel traforat & paravan decorativ protectie

paravan decoratv model grilaj care delimiteaza terasa si asigura protectie

Grilaj otel traforat & paravan decorativ protectie

Constructorii, arhitectii si beneficiarii au redescoperit modelul clasic de panou-grilaj incorporandul ca element decorativ la garduri, jardiniere, pergole, balustrade si paravane. Realizate din tabla metalica vopsita electrostatic intr-o varietate de culori si dimensiuni, prezentam aici pentru inspiratie cateva imagini reprezentative de utilizare exterioara.

balustrada grilaj paravan decorativ terasa

Paravanele din panouri decorative traforate model grilaj pot atenua zgomotul vecinilor galagiosi si asigura intimitate proprietarilor de case cu hotare comune fiind o optiune moderna aspectoasa si totodata functionala.Terasele deschise de la etaj pot fi ingradite cu balustrade din metal semiinalte asigurand protectia de cadere si siguranta copiilor.
casa terasa balustrada panouri traforate decorative

Trei panouri traforate sustinute de o structura metalica constituie solutia ideala de compartimentare si separare a spatiilor exterioare.

schita model paravan grilaje metalice

Locurile de relaxare sau de luat masa de pe terasa expusa soarelui pot fi umbrite cu grilaje metalice ornamentale sau incorporate ca perete de sustinere pentru pergole.

pergola terasa curte grilaj panouri

Rezistenta panourilor metalice traforate decorative poate fi utilizata ca extensie a constructiilor usoare la terasa si pergola.

terasa paravan despartitor curte

Prin aplicarea vopselei in mod profesional grilajele pot fi folosite pentru a ascunde si acoperi diverse obiecte indipensabile din curte sau locuri mai putin aspectuase din gradina.

paravan gradina masca tabla vopsita gaurita

Jardinierele metalice din grile decorative completeaza si armonizeaza gradina cu locuinta, gardul, terasa, pergola sau foisorul.

jardiniere metalice model grilaj decupat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *