Acasă » Inspiratie » Garduri moderne in zona rezidentiala Pipera

Gard modern in zona rezidentiala Pipera

Garduri moderne in zona rezidentiala Pipera

Modelul ar trebui sa fie printre componentele de luat in calcul atunci cand proiectezi sau gandesti schita unui gard iar design-ul in concordanta cu arhitectura si fatada casei, fiind elementul de mare efect care armonizeaza de fapt ansamblul interior-exterior.

poarta gard fatada zugravita vila pipera
Construirea gardului din panouri decorative traforate necesita o investitie relativ importanta insa este un detaliu esential, locuinta va capata la exterior un aspect modern, personalizat si ingenios cu un design unic.
panou gard metalic traforat cu design personalizatPanou decorativ din material dur, rezistent - tabla de otel traforata model cu gauri mari
Tabla de otel este un material durabil, rezistent si economic. Soclul poate fi realizat chiar si din beton cu suprafata zugravita in diferite nuante in ton cu fatada.Prim plan cu un panou traforat gard cu soclu beton zugravit avand pe fundal fatada casei vopsita in aceeasi nuantaAspectul curtii interioare se imbunatateste considerabil prin plantarea de arbori decorativi sau gazon.
curte fara poarta imprejmuita cu gard masiv soclu beton care sustine panouri metalice masive traforate cu laser
arhitectura gard cu motive decorative

Pe langa obiectivul de a delimita teritoriul curtilor, gardul din panouri traforate in otel asigura si protectia casei iar daca este creat cu originalitate, el poate deveni un element decorativ al intregii proprietati.

protejarea unei proprietati private cu gard inalt si panouri din otel cu gauri prin care difuzeaza o sursa de iluminat

Consultati arhitectul, constructorul sau utilizati catalogul nostru ca referinta in alegerea modelului de trafor inca din faza de proiect. Astfel, materialul ales pentru gard se poate regasi si la placarea peretilor casei cu panouri decorative, grilajele geamurilor, balcoane, imprejmuirea terasei, balustrade, usi garaj sau pereti despartitori decorativi ori paravane de protectie.
Paravane decorative despartitore la o cafenea, restaurant sau hotel

usi garaj metalice vopsite electrostaticpoarta moderna pietonala gard beton
grilaj decorativ ferestre exterioare

panouri metalice decorative perete
paravan metalic exterior decorativ montat in prelungirea gardului

delimitarea unei curti cu gard modern din panouri traforate decorative metalice vopsite

6 comments

 1. Livia says:

  Am o pensiune in Eforie Nord si fatada cladirii este alba cu balustrade din inox si geamuri verzui. Ce gard imi recomandati pentru a da o linie moderna?

 2. Alina says:

  Am urmarit catalogul dv.si imi place foarte mult varianta de panouri din tabla traforata, insa nu imi dau seama exact daca s-ar potrivi constructiei pe care o detin. Vila este tencuita pe alb, iar in colturi cu panouri in relief pe bej inchis si terasele din balustrada de sticla. Va rog, daca se poate, sa imi impartasiti parerea dv. referitor la modelul de gard potrivit in partea de nord,est si vest al casei.

 3. George says:

  Buna ziua
  Ma intereseaza panouri pentru gard 2000*6000 * 6 bucati (modelul gardului care spuneti ca se afla in zona Pipera)
  Multumesc

 4. ADRIAN says:

  Ma intereseaza 3 panouri de gard cu lungimea de 3000mm cu inaltimea de 1000mm in Gorj!
  Si si dori si un pret pentru un set poarta mica/mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *