Modelul ar trebui sa fie printre componentele de luat in calcul atunci cand proiectezi sau gandesti schita unui gard.

Design-ul gardului ar trebui sa fie si el in concordanta cu arhitectura si fatada casei, fiind elementul de mare efect care armonizeaza de fapt ansamblul interior-exterior.

Gardurile traforate necesita o investitie relativ importanta insa sunt un detaliu esential al locuintei.

Locuinta va capata la exterior un aspect modern

Tabla de otel 3 mm grosime din care sunt realizate panourile gardurilor este un material durabil, rezistent si economic. Citeste mai multe la acest link https://traforate.ro/catalog/garduri/2/#specificatii-garduri

Soclul poate fi realizat chiar si din beton cu suprafata zugravita in diferite nuante in ton cu fatada casei. Aspectul curtii interioare se imbunatateste considerabil prin plantarea de arbori decorativi sau gazon pe langa garduri.

Pe langa obiectivul de a delimita teritoriul curtilor, gardul din panouri traforate in otel asigura protectia unui imobil.

Personalizat si ingenios cu un design unic.

Daca este creat cu originalitate, gardul poate deveni un element decorativ care creste valoarea unei proprietati.

Consultati arhitectul, constructorul sau utilizati catalogul nostru ca referinta in alegerea unui model de gard inca din faza de proiect.

Configureaza

Astfel, modelele de gardurile traforate se poate regasi si la placarea peretilor casei cu panouri decorative, grilajele geamurilor, balcoane, imprejmuirea terasei, balustrade, usi garaj sau pereti despartitori decorativi ori paravane de protectie.

Alătură-te conversației

8 comentarii

 1. Am o pensiune in Eforie Nord si fatada cladirii este alba cu balustrade din inox si geamuri verzui. Ce gard imi recomandati pentru a da o linie moderna?

 2. Am urmarit catalogul dv.si imi place foarte mult varianta de panouri din tabla traforata, insa nu imi dau seama exact daca s-ar potrivi constructiei pe care o detin. Vila este tencuita pe alb, iar in colturi cu panouri in relief pe bej inchis si terasele din balustrada de sticla. Va rog, daca se poate, sa imi impartasiti parerea dv. referitor la modelul de gard potrivit in partea de nord,est si vest al casei.

 3. Buna ziua
  Ma intereseaza panouri pentru gard 2000*6000 * 6 bucati (modelul gardului care spuneti ca se afla in zona Pipera)
  Multumesc

 4. Ma intereseaza 3 panouri de gard cu lungimea de 3000mm cu inaltimea de 1000mm in Gorj!
  Si si dori si un pret pentru un set poarta mica/mare!

 5. Buna seara! M-ar interesa si pe mn cat ma costa 20 mp de gard, panori decorative gard modern model pipera

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *