Acasă » Inspiratie » Gard Arges, poarta & balustrada metal decupat

poarta intrare automatizata si panouri gard otel perforat

Gard Arges, poarta & balustrada metal decupat

Panouri metalice traforate imbinate pentru a construi structura unui gard cu poarta de garaj pe sistem automat de deschidere la o casa din Arges. Designul este modernist, vopsit profesional in culorea neagra cu decupaje sub forma unor fante destul de vizibile, stalpi masivi din piatra fasonata. Balustrada balconului realizata din acelasi material si model traforat in metal cu 3 mm grosime.
balustrada din panou otel decupat la balcon

poarta panouri metalice cu fante decupate

gard si poarta din panouri decorative traforate

poarta intrare automatizata si panouri gard otel perforat

11 comments

 1. Cornelia says:

  Buna ziua, as dori si eu un pret estimat la acest model de gard Arges, exact cum este descris cu poarta automata. Deschiderea din fata a casei fiind de 19.50 m. M-ar interesa pe culoarea maro wengue daca se poate. Orasul Amara jud Ialomita. Va multumesc anticipat!

 2. Bogdan says:

  Buna seara,

  Ne intereseaza un gard similar cu poarta culisanta electric de 3.2 m aprox si poarta intrare de 1.2 m – total suprafata 19 m. Ne puteti contacta pentru o discutie initiala, pret, etc?
  Multumesc
  B ( Bucuresti)

 3. Raluca says:

  Buna ziua, as dori si eu un pret estimat la acest model de gard Arges, exact cum este descris cu poarta automata.Lungimea gardului 25ml. Va multumesc anticipat!

 4. cosmin says:

  Buna ziua, ma intereseaza un pret pentru poarta batanta acces auto (4 ml) gard 12 ml si poarta acces pietoni 1 ml. inaltime 2 m. va multumesc.

 5. Mircea says:

  Doresc o oferta de preț pentru o balustrada de aproximativ 30 ml înaltă de 75 cm pentru o terasa in loc. Timisoara ! Modelul pentru care solicit oferta este gard Arges!

 6. Alina says:

  Buna seara.
  Ma interesează o poarta de acces persoane cu acest model. Dimensiunile porții sunt 2.05 cm lățime și 1.40 cm înălțime.
  Va rog sa ma contactați pentru o oferta de preț și eventuale detalii.
  Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *