Panouri metalice traforate imbinate pentru a construi structura unui gard cu poarta de garaj pe sistem automat de deschidere la o casa din Arges.

Designul este clasic, vopsit profesional in culoarea maro inchis Ral 8019 cu decupaje sub forma dreapta, stalpi masivi placati cu piatra decorativa, constructie arhitectonica moderna. Poarta pietonala pentru acces in curte are structura ascunsa intre cele 2 panouri traforate.

Sistemul de inchidere/deschidere a fost prevazut cu yala electromagnetica ingropata legata la sistemul de interfon.

Poarta pietonala gard model clasic

Montajul panourilor cu structura a fost realizata cu prinderi mecanice. Fixarea panourilor intre stalpi s-a facut cu tija filetata si ancora chimica.

Accesoriile de fixare au fost vopsite electrostatic in nuanta gardului.

Panourile de gard au structura din teava rectangulara ascunsa astfel ca estetica este identica atat cu vedere dinspre curte cat si din strada. Poarta auto culisanta pe sina la sol asamblata in varianta premium de finisaj are de asemenea structura placata fata verso cu panouri metalice.

Poarta glisanta pe sina la sol cu sistem automat de deschidere

A fost pregatita cu ramforsari pentru fixarea sistemului automatizat de culisare.

Sub sina de culisare poate fi instalat un sistem de degivrare pentru a impiedica inghetul pe timpul iernii care constituie un impediment pentru buna culisare pe role a portiilor glisante. Zapada nu va mai fi o problema pentru deschiderea/ inchiderea portilor.

Porti autoportante sau culisante in consola

Sistemul autoportant al portilor ofera ca avantaje: silentiozitate, durabilitate si fiabilitate – solutie ideala pe timp de iarna pentru ca nu necesita dezapezire.

Poarta autoportanta in consola cu sistem automatizat de culisare

Poarta autoportanta in consola de culoare gri antracit Ral 7016 cu elemente de feronerie italienesti.

Pentru fixare si montaj necesita un bloc de beton solid in care se monteaza suportii pentru carucioarele cu role. Structura acesteia se misca deasupra solului si de aceea nu va fi blocata de nimic.

Vei putea uita de problemele legate de reparatii.

Autoportarea garanteaza functionarea fara probleme a portii culisante in consola.

Sistemul de culisare al portii se activeaza prin telecomanda iar automatizarea poate fi dotata cu functia de deblocare care sa permita deschiderea manuala a portiilor chiar în cazul unei pene de curent.

Siguranta functionarii sistemului de automatizare este asigurata de fotocelule iar miscarea portii este semnalizata de o lampa cu semnale luminoase.

Panourile de gard

Prin indoirea, ramforsarea sau casetarea marginilor panourilor de gard se realizeaza totodata si structura pentru fixare.

comparatie panou gard otel decorativ tabla expandata

Acest sistem este incomparabil mai eficient anticoroziv si estetic decat panourile din tabla expandata sudate cu structura din cornier.

Fara a fi necesara sudura, se elimina astfel factorul principal de coroziune al imbinarilor la otel.

Prin dispunerea decalata a modelului de design se poate obtine o transparenta limitata a vizibilitatii in curte sporind intimitatea locuintei.

Mai jos un proiect similar unde clasicul a fost transpus intr-o forma stilata, originala cu arhitectura traditionala pentru care gardul metalic modern din panouri decorative subliniaza exclusivitatea acesteia, caracterul unic, individual.

Poarta pietonala este ca o carte de vizita a locuintei. Dotarea ei cu yala electromagnetica care se conecteaza la sistemul de interfon – constituie o garantie a sigurantei la intrarea in curte.

Dotata cu feronerie de provenienta Italia poate fi actionata manual. Este recomandat insa ca poarta sa fie pregatita pentru automatizare inca din faza de proiectare.

Astfel, la o eventuala conectare ulterioara cu un sistem automat nu vor mai fi necesare interventii. Nici alte prelucrari ulterioare care sa afecteze finisajul vopsit electrostatic si estetica portii de intrare in curte.

Alătură-te conversației

18 comentarii

 1. Buna ziua, as dori si eu un pret estimat la acest model de gard Arges, exact cum este descris cu poarta automata. Deschiderea din fata a casei fiind de 19.50 m. M-ar interesa pe culoarea maro wengue daca se poate. Orasul Amara jud Ialomita. Va multumesc anticipat!

 2. Buna seara,

  Ne intereseaza un gard similar cu poarta culisanta electric de 3.2 m aprox si poarta intrare de 1.2 m – total suprafata 19 m. Ne puteti contacta pentru o discutie initiala, pret, etc?
  Multumesc
  B ( Bucuresti)

 3. Ma intereseaza pretul pentru acest model, poarta culisanta de 450cm pe 200 inaltime si poarta mica 90cm pe 200 inaltime

 4. Buna ziua, as dori si eu un pret estimat la acest model de gard Arges, exact cum este descris cu poarta automata.Lungimea gardului 25ml. Va multumesc anticipat!

 5. Buna ziua, ma intereseaza un pret pentru poarta batanta acces auto (4 ml) gard 12 ml si poarta acces pietoni 1 ml. inaltime 2 m. va multumesc.

 6. Doresc o oferta de preț pentru o balustrada de aproximativ 30 ml înaltă de 75 cm pentru o terasa in loc. Timisoara ! Modelul pentru care solicit oferta este gard Arges!

 7. Ma intereseaza o poarta cu lungimea de 4.40 m,modelul Arges,cu deschidere culisanta.As vrea sa stiu daca faceti si cu automatizare.

 8. As fi interesat de modelul acesta de gard. Am cam 30 ml incluzand 2 porti acces masina si porti persoane. Cum procedez?

 9. Buna ziua m-ar interesa pret pentru doua porti de 4,5 m si cam 25 m . Gard. Si o portita de 2,5

 10. Buna seara.
  Ma interesează o poarta de acces persoane cu acest model. Dimensiunile porții sunt 2.05 cm lățime și 1.40 cm înălțime.
  Va rog sa ma contactați pentru o oferta de preț și eventuale detalii.
  Mulțumesc

 11. Buna ziua
  As dori o poarta acces auto culisanta de 4m pe 1,70m, poarta pietonala de 1m pe 1,7m și balustrada balcon aproximativ 36 ml.

 12. Ma interesează acest model de gard arges, cu poarta autoportanta.
  lungimea gardului este de 24ml, poarta pietonală de 1m si o poarta de 4m.

 13. Buna ziua
  Ma interesează acest model de gard arges, cu poarta culisanta electric.
  lungimea gardului este de 35ml, poarta pietonală de 1m si o poarta de 4m.

 14. Buna,

  Ma intereseaza acest model de gard, am nevoie de 2 porti cu deschidere, o poarta pietonala, doua boiuri de gard la 2.5m, alte 2 la 1.2m, si o poarta glisanta de 3ml. Va multumesc! Astept cu interes un raspuns din parte dvs.

 15. buna seara.ma intereseaza 2porti batante ambele 4 mL pe 1.80mH. 1 poarta 1mL pe 1.80mH.4 panouri 2.06mL pe 1.20mH.CULOARE GRI.ce pret au toate .sau pe bucata.multumesc.

 16. Buna seara,
  M-ar interesa și pe mine prețul unui panou cu dimensiunile 1.70 înălțime cu 2.00 lățime, pe culoare gri șobolan. Sa-mi pot face o idee la cât m-ar costa sa fac gardul.
  Multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *