Panourile decorative traforate in MDF se dovedesc a fi o sursa importanta de inspiratie pentru arhitecti, decoratori si designeri de interior.

Vopsirea mdf-ului in diverse culori si modelele deosebite ce pot fi aplicate, adaptarea lor pentru a satisface cerinte specifice sunt caracteristici foarte apreciate de beneficiari.

Beneficiul cel mai apreciat a unui panou mdf traforat ramane acela de a avea functionalitate constructiva.


Popularitatea in continua crestere a panourilor traforate in mdf este data si de faptul ca pot fi proiectate si realizate rapid.

Sunt o alternativa eficienta pentru masti de calorifer, paravane acustice sau decoruri interioare, pereti despartitori la dresinguri.

Constituie o solutie usoara de a le insera in mobilier pentru a adauga o tablie estetica unui pat clasic.


Indiferent daca proiectul este corporate, comercial, rezidential sau arhitectural panourile traforate din MDF isi gasesc utilitatea.

Au avantajul ca economisesc timp, bani pe si adauga valoare unei locuinte.

Panoul decorativ traforat in MDF pentru masca calorifer este autentic, foarte estetic vizual cu un aspect delicat si ispititor.

Instalarea si montajul panoului mdf traforat este la indemana oricui.

Vopseaua aplicata lemnului in mod profesional:

  • se intretine usor
  • nu se decoloreaza
  • rezistenta la spalare si curatare.

Atractia principala pentru arhitect, decorator, designer sau beneficiar este data de adaptabilitatea panourilor traforate la diverse proiecte personalizate atat de interior cat si de exterior (panouri metalice traforate).

Alătură-te conversației

2 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *