Acasă » Inspiratie » Design interior contemporan – Panouri MDF

panou acustic mdf vopsit

Design interior contemporan – Panouri MDF

Panourile decorative traforate in MDF se dovedesc a fi o sursa importanta de inspiratie pentru arhitecti, decoratori si designeri de interior. Vopsirea lor in diverse culori si modelele deosebite ce pot fi aplicate, adaptarea lor pentru a satisface cerinte specifice sunt caracteristici foarte apreciate de beneficiari.

perete 3d mdf vopsitBeneficiul cel mai apreciat a unui panou mdf traforat ramane acela de a avea functionalitate constructiva.

paravan dresing vopsit alb

Popularitatea lor in continua crestere a panourilor traforate in mdf este data si de faptul ca pot fi proiectate si realizate rapid fiind o solutie eficienta pentru masti de calorifer, paravane acustice sau decoruri interioare, pereti despartitori la dresinguri si o modalitate usoara de a le insera in mobilier pentru a adauga o tablie estetica unui pat clasic.

tablie pat panou mdf vopsit

Indiferent daca proiectul este corporate, comercial, rezidential sau arhitectural panourile traforate din MDF isi gasesc utilitatea, economisesc timp si bani pe langa avantajul de a adauga valoare unei locuinte.

masca calorifer mdf vopsitPanoul decorativ traforat in MDF pentru masca calorifer este autentic, foarte estetic vizual cu un aspect delicat si ispititor.

Instalarea si montajul panoului mdf traforat este la indemana oricui, vopseaua aplicata lemnului in mod profesional se intretine usor, nu se decoloreaza, rezistenta la spalare si curatare.

Atractia principala pentru arhitect, decorator, designer sau beneficiar este data de adaptabilitatea panourilor traforate la diverse proiecte personalizate atat de interior cat si de exterior (panouri metalice traforate).

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *