Acasă » Inspiratie » Solutii compartimentare interioara arhitecturala

receptie office amenajata modern cu panouri traforate din mdf vopsit
Panou decorativ mdf traforat

Solutii compartimentare interioara arhitecturala

Panourile arhitecturale constituie alternativa moderna pentru compartimentarea open space de birouri corporate sau impartirea pe camere a spatiilor deschise din locuintele rezidentiale.

Birourile amenajate cu spatii deschise sunt in trend. Este bine pentru ca ne dau senzatia de libertate iar luminozitatea lor sentimentul de deschidere. Pentru designeri & arhitecti proiectarea acestor interioare este o adevarata provocare iar compartimentarea cu panouri decorative 3d  ramane solutia optima de amenajare avand o utilizare flexibila, usor de montat asigurand calitatea birourilor sau intimitatea locului de munca.

Placile mdf modulare pot fi unite in relief pentru a realiza pereti decorativi sau utilizate ca obiecte de mobilier ornamentale cum este cazul acestui cuier decorativ.

cuier hol design modern panou decorativ vopsit
Panou decorativ folosit drept cuier decorativ pentru hol

Formele ce pot fi decupate/texturate provin din geometrie, natura, mediu inconjurator sau muzica: patrate, cercuri, valuri, cifre, frunze, flori, copaci, note muzicale si care transpuse pe suprafata materialului redau ideea de miscare sau creeaza a treia dimensiune locului in care sunt amplasate.

Panourile mdf modulare incanta privirea cu un efect vizual interesant, adauga stil, eleganta oricarui spatiu fie el birou, hol, living sau dormitor, capteaza sursa de lumina si o reflecta asupra camerei transformand ambientul interior.

dormitor cu separeu si paravan despartitor vopsite alb
Paravan despartitor folosit ca separeu.

Mai mult decat atat paravanele decorative despartitoare pot constitui adevarate punce de binedispunere, confort, relaxare.

Pe langa rolul practic si functional, amplasarea unui panoului decorativ ca obiect ornamental artistic poate fi solutia inspirata pentru a difuza razele de lumina exterioara care patrund in camera.

paravan metalic interior vopsit model predeal
Paravan metalic vopsit folosit pentru spatiile interioare.

Pentru separatoarele de spatiu si placari pereti se pot utiliza inclusiv materiale metalice de otel cu rezultate arhitecturale spectaculoase atunci cand sunt vopsite in camp electrostatic.

Panourile decorative din otel pentru interior sunt mai ieftine decat  cele din mdf iar sub efectul luminii finisajul vopsit aplicat pune in valoare un obiect cu decupaje sofisticate.

paravane decorative sala restaurant
Paravane decorative folosite pentru salile de restaurant sau pentru cantinele open space-urilor birourilor.

6 comments

  1. Iulia says:

    Bună seara ..Mă interesează și pe mine un preț aproximativ pentru un panou despărțitor living 2.5m înălțime ×2m lățime. .Mulțumesc! !

  2. Cristina says:

    Bună ziua! As dori un paravan decorativ pt o garsoniera unde pot despărțit zona livig masurile sunt :220 lungime iar înălțimea 140 doresc un preț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *