Panourile arhitecturale constituie alternativa moderna pentru compartimentarea open space de birouri corporate sau impartirea pe camere a spatiilor deschise din locuintele rezidentiale.

Birourile amenajate cu spatii deschise sunt in trend. Este bine pentru ca ne dau senzatia de libertate iar luminozitatea lor sentimentul de deschidere.

Pentru designeri & arhitecti proiectarea acestor interioare este o adevarata provocare iar compartimentarea cu panouri decorative 3d  ramane solutia optima de amenajare.

Panourile decorative traforate au o utilizare flexibila, sunt usor de montat asigurand calitatea birourilor sau intimitatea locului de munca.

Placile mdf modulare pot fi unite in relief pentru a realiza pereti decorativi sau utilizate ca obiecte de mobilier ornamentale cum este cazul acestui cuier decorativ.

Formele ce pot fi decupate/texturate provin din geometrie, natura, mediu inconjurator sau muzica. Pot fi patrate, cercuri, valuri, cifre, frunze, flori, copaci sau note muzicale.

Traforajele redau ideea de miscare.

Creeaza a treia dimensiune locului in care sunt amplasate.

Mai mult decat atat paravanele decorative despartitoare pot constitui adevarate punce de binedispunere, confort, relaxare.

Panourile mdf modulare incanta privirea cu un efect vizual interesant. Adauga stil si eleganta oricarui spatiu fie el birou, hol, living sau dormitor.

Rolul practic si functional

Amplasarea unui panoului decorativ ca obiect ornamental artistic poate fi solutia inspirata pentru a difuza razele de lumina exterioara care patrund in camera.

Pentru separatoarele de spatiu si placari pereti se pot utiliza inclusiv materiale metalice de otel cu rezultate arhitecturale spectaculoase atunci cand sunt vopsite in camp electrostatic.

Panourile decorative din otel pentru interior sunt mai ieftine decat cele din mdf.

Sub efectul luminii finisajul vopsit electrostatic pune in valoare un obiect cu decupaje sofisticate.

Alătură-te conversației

6 comentarii

  1. Bună seara ..Mă interesează și pe mine un preț aproximativ pentru un panou despărțitor living 2.5m înălțime ×2m lățime. .Mulțumesc! !

  2. Buna ziua as dori un pret informativ pt un panou despartitor lemn natur nevopsit daca aveti. Modelul cel mai ieftin 260/150 cm

  3. Bună ziua! As dori un paravan decorativ pt o garsoniera unde pot despărțit zona livig masurile sunt :220 lungime iar înălțimea 140 doresc un preț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *