Acasă » Inspiratie » 10 idei moderniste de transformare spatiu locuinta

poarta culisanta autoportanta gard model predeal

10 idei moderniste de transformare spatiu locuinta

Cauti o modalitate de a revigora aspectul exterior sau interior al casei? Aici gasesti cateva idei de transformare contemporana care va surprinde vecinii si lasa invitatii cu gura cascata. Indiferent daca e vorba numai de un paravan sau grilaj de protectie, panourile decorative traforate sunt alegerea potrivita.

  1. Un gard inedit poate imbunatati radical imaginea exteriorului unei case cum este cel fabricat si inspirat dupa modelul Predeal de grilaj.

poarta metalica culisanta vopsita electrostatic

2. E timpul sa te gandesti acum chiar si la poarta de acces de la intrare sau gardul care imprejmuieste curtea care pot fi si ele modernizate.

gard cu poarta batanta si soclu din beton cu panouri otel perforat
Gard model Predeal

Gard contemporan util pentru a pune in valoare plantele si arbustii dintr-o curte plina de verdeata

3. Daca esti adeptul schimbarilor si urmaresti tendinte arhitecturale actuale poti chiar acoperii fatada casei cu astfel de panouri traforate in metal.
copertina tip pergola la o locuinta rezidentiala

balustrada decorativa fatada ventilata panouri metalice

4. Finisarea panourilor metalice se realizeaza profesional prin vopsire in camp electrostatic, sablare, sublicromie (imitatie lemn) in policromie cu utilizare la compartimentari interioare, delimitari sau despartioare de zone.

panouri traforate interconectate care formeaza un paravan decorativ despartitor

5. Prin vopsirea panourilor in diferite nuante de culori asortate cu ambientul asiguram posibilitatea amplasarii lor in spatiile publice ca paravane decorative

paravane deapartitoare traforate la un restaurant

6. Si daca vrei mai mult decat functionalitate poti insera un grilaj intr-o rama drept paravan decorativ despartitor personalizat in culoarea ta preferata care sa separe spatiul si sa ecraneze anumite parti din locuinta.

grilaj metalic alb montat la interior care separa o camera

7. Panourile decorative metalice montate pe terasa dinspre gradina sau piscina poate aduce un mare plus locului destinat petrecerii timpului liber in aer liber si se pot constitui ca adevarate opere de arta exterioare.balustrada decorativa terasa design contemporan

 

8. Astfel panourile metalice din materiale ca otel, aluminiu, inox sau cele decorative din mdf, HPL decupat laser pot fi combinate pentru a crea un ambient comun exterior-interior si isi gasesc utilitatea

paravan scara interioara

9. si pentru: scari interioare, balustrada, balcon, terasa, masca calorifer, amenajare living sau dresing, tablie pat.

mana curenta metalica la balustrada scara interioara

10. Suplimentar se pot instala peste ferestre ca mijloc de siguranta impotriva efractiei, ofera intimitate incaperii, controleaza luminozitatea camerei si arata foarte bine ca element de decor.

grilajul metalic decorativ pentru protectie a fatadei, antiefractie si de siguranta a geamurilor.

 

3 comments

  1. cristina says:

    Buna ziua!As dori o oferta de pret la modelul Predeal,pentru 2 porti de intrare si o poarta auto!V-am trimis un e mail anterior cu dimensiunile!va rog foarte mult sa imi trimite-ti o oferta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *